Kategorier
Kontorsstädning

Vem släpper du in för kontorsstädning i Stockholm?

Kontorsstädning i Stockholm görs helst på kvällar eller tidigt på morgonen när kontoret är tomt. Det innebär att du måste kunna lita helt på den som städar.

För att kunna känna dig helt trygg med den personal som städar ditt kontor är det viktigt att du anlitar ett etablerat företag där du kan få referenser. Etablerade städföretag tar väl hand om sin personal och ser till att de har bra arbetsförhållanden, försäkringar och kompetensutveckling.

När du kommit så långt att du valt rätt företag kommer nästa steg. Då ska du tillsammans med personal från företaget som gör kontorsstädning i Stockholm gå igenom vad och hur du vill få det utfört. När ni gått igenom lokalerna och kommit fram till en bra lösning får du en offert.

Kontorsstädning i Stockholm är en typ av friskvård

Att ha ett rent och fräscht kontor gynnar alla som arbetar där och ökar trivseln. Rena och torkade ytor hindrar bakterier från att spridas och alla håller sig friskare. Det är också stimulerande för hela arbetsmiljön att det luktar rent när man kommer på morgonen.

Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städat och vilka utrymmen som ska städas oftare än andra. Toaletter och lunchrum ingår i det som kallas kontorsstädning och brukar behöva städas varje dag, men mycket beror på hur många som arbetar på kontoret och hur det är möblerat. Hör av dig genom kontaktformuläret så får du en offert med ett fast pris. Du kan även komplettera kontorsstäd med exempelvis fönstertvätt vid behov.