Om oss

Vill du slippa ångesten du känner inför en städning? Vi ska försöka skapa en enklare väg för dig att plocka fram dammsugaren, skurmoppen och alla andra saker som behövs för att göra ditt hem skinande rent.

All forskning tyder på att vi både mår bättre och presterar bättre i rena miljöer. Det är extremt viktigt att städa – men samtidigt så är det också ett projekt som kräver en uppoffring. Vi ska försöka ge goda tips om rutiner som kan förenkla städningen i hemmet och krydda dessa med råd och små knep som gör städning mer effektiv. Det senare är viktigt då vi vet att många, helt enkelt, inte städar på rätt sätt. Något som gör att allt tar längre tid – och inte blir lika rent.

Vi vet även att många har ambitionen att städa, men där livet kommer i vägen. Man vill, men man hinner inte. Många idag har pressade scheman och måste prioritera andra saker. Det är också därför som man ser att hemstädning är den överlägset mest använda tjänsten inom Rut-avdraget. Hur fungerar hemstädning och vad ska man tänka på? Vi tittar närmare på dessa frågor och ger råd om hur du anlitar rätt firma, vilken summa som är rimlig att betala och hur du ska undvika att bli lurad.

Vi som skriver är erfarna städare som idag driver flera framgångsrika städföretag över hela landet. Vi vet allt om städning och detta oavsett vad som ska rengöras. Den kunskapen ska bli din. Vi gör din städning enklare och roligare. Välkommen!