Kategorier
Hemstädning

Hemstädning i Sollentuna ger en skön start på helgen

Det finns många anledningar att anlita en städfirma för hemstädning i Sollentuna. Kanske vill man bara komma hem på fredagarna utan att behöva börja städa.

Det hade varit likadant många helger på rad. Anna hade kommit hem efter sitt skift på sjukhuset och innan hon visste ordet av det hade hon däckat i soffan. Hon vaknade mitt i natten och fick omtöcknad borsta tänderna och släpa sig i säng, för att vakna timmar senare i en stökig lägenhet som behövde omsorg.

Helgen gick åt till att städa, handla och sova. Skulle livet verkligen vara så här? Så en söndag när hon stod och lagade matlådor för veckan hade hon plötsligt fått nog. Nu fick det vara slut på det här livet. Det var dags att boka den där hemstädningen hon tänkt på länge men sagt sig inte behöva.

Hemstädning skapade nytt liv

Redan på söndagen hade hon hittat en städfirma online. Hon skickade ett mail för att berätta om sina önskemål och lämna en förfrågan. Den söndagen gick hon till sängs med ett betydligt lättare hjärta än hon haft på länge. Förhoppningsvis skulle hon få svar följande dag och ha tjänsten redan samma vecka.

Anna hade tur – de kunde komma och göra en provstädning. Den var allt hon kunde önska och en kontinuerlig bokning gjordes. Följande fredag när hon öppnade ytterdörren kände hon direkt doften av rengöring. I lägenheten var allt städat och hon såg inte en dammråtta någonstans. Varför hade hon väntat så länge med att boka hemstädningen från företaget i Sollentuna? Via denna hemsida kan du boka hemstädning: www.hemstädningsollentuna.com