Kategorier
Hemstädning

Tips för er som vill ha hjälp med hemstädning i Nacka

Att ta hjälp med städningen hemma gör att man får tid till andra viktiga saker. Här kommer några tips för er som är intresserade av hemstädning i Nacka.

Det blir allt vanligare att man anlitar en professionell städfirma och tar hjälp med städningen hemma. Då får man tid till andra viktiga saker som exempelvis läxläsning med barnen, träning eller att umgås med vänner. Att anlita en städfirma behöver inte bli särskilt kostsamt då man även kan använda sig av rutavdraget.

Bäst pris får man om man prenumererar på hemstäd. Då kommer städföretaget regelbundet och städar enligt överenskommelse. Vissa vill ha hemstäd varje vecka medan andra bara behöver hjälp varannan vecka eller en gång i månaden. I hemstäd ingår damning och rengöring av ytor, städning av badrum och toalett samt rengöring av golven.

Hemstädning med olika tilläggstjänster

Många städföretag har tilläggstjänster som man kan köpa till. Det kan exempelvis vara diskning, tvätt och strykning, samt blomvattning. De flesta städföretag är flexibla och man ska inte dra sig för att fråga om tilläggstjänster som kanske inte finns med på hemsidan. Hur mycket det kostar med hemstädning i Nacka beror på bostadens storlek och om man även vill ha någon tilläggstjänst.

Priserna kan också variera mellan olika städföretag och det kan därför löna sig att be om ett kostnadsförslag från mer än ett företag. Men viktigt är också att man känner förtroende för det städföretag som ska sköta hemstädningen. Därför kan det vara bra att också be om referenser och att kolla upp dessa. Boka hemstädning via denna hemstädning: hemstädningnacka.se