Kategorier
Garagestädning

Professionell garagestädning i Stockholm

Ett rent och fräscht garage lockar besökare till köpcentret. Ta hjälp av ett företag som är specialiserat på garagestädning i Stockholm. Här är några tips.

Ett smutsigt och ofräscht garage känns otryggt och läskigt. Inte sällan får det också konsekvensen att många kunder vänder och åker någon annanstans. För den bilburna kunden är gallerians parkeringsgarage som en entré och den ska vara välkomnande, vilket ett smutsigt och mörkt garage så klart inte är. Är man dessutom rädd om sin bil vill man inte parkera i ett garage som ser ut att locka till sig skadegörelse och tjuvar.

Förutom att ett rent garage är välkomnande för kunderna och gör att de vill parkera sin bil där, motverkar det också skadegörelse och att obehöriga uppehåller sig på platsen. Men genom regelbunden garagestädning slipper man också översvämningar, vilket annars är vanligt då skräp och smuts samlas i garagets avloppsbrunn. Det finns företag som är specialiserade på garagestädning i gallerior, centrumanläggningar, sjukhus, bostadsrättsföreningar och så vidare.

Detta ingår i en garagestädning i Stockholm

Vill man ha hjälp med garagestädning i Stockholm ska man anlita ett städföretag som är specialiserat på detta eftersom det krävs särskilda maskiner. Det bästa är att prenumerera på tjänsten så att städningen utförs regelbundet och när det behövs. Välj ett företag som är flexibelt och anpassar garagestädningen efter behov och årstid. Under vinterhalvåret när det är blött eller snö ute kan man nämligen behöva städa garaget lite oftare.

I en garagestädning brukar det ingå att städa både utanför och inne i garaget. Damm och smuts dammsugs upp med en särskild maskin och garagegolvet tvättas sedan. Alla golvbrunnar kontrolleras och rensas för att motverka översvämning och papperskorgar töms. Likaså torkar man av dörrhandtag, lister och lampor från smuts och byter även eventuella trasiga glödlampor så att det alltid är ljust och fräscht i garaget.