Underbar dag

Allmänt / Permalink / 1
Åh vilken mysig första advent jag haft idag.
Började dagen med lite skön härlig sovmorgon innan vi städade det sista och fixade oss. Sen kom familjen och sen resten av familjen med lille söt Emil.
Vi har idag ätit pizza och sen fikat lussekatter, pepparkakor och pepparkaksbollar. Efter det körde vi igång årets första Glöggprovning och dom kommer upp i ett senare inlägg.
 
Vid 4 var det dags för att dra ner på stan och kika på Skaras tradition Tomteparaden. Lika mysig som vanligt. Och jag såg ingen större skillnad när det inte var några lucior med i år, utan tåget kändes lagom dock bildades en del rejäla luckor. Har ni missat dom tidigare bilderna från förra årets tåg lägger jag upp dom igen då jag inte fotat i år.
 
Sen kikade vi i en butik och jag har ÄNTLIGEN!!! hittat pappas tomte. Hehhe han stod till och med själv i butiken och tittade på den. Så den ska jag köpa imorn om den är kvar annars fanns det flera andra fina där. Så skönt att släppa det.
Nu ikväll har jag och Gubbsen myst framför tvn, tänt mitt snea ljus och bara haft det gött. Imorn är det December och då öppnar jag försa luckan i min Kalender.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/>
Till top