Julmat för katter och hundar

Allmänt / Permalink / 0
(null)

Finns det några snälla husdjur här? Såklart, säger Doggy AB och lanserar två juliga nyheter som passar perfekt under granen: Julsill för katten och Julpaté för hunden.

Den svenska julen är för många en matens högtid. Och såklart ska hela familjen vara med. Nu lanserar Doggy AB två juliga nyheter som passar perfekt under granen eller som extra mumsig julmat till de fyrbenta när resten av familjen dukat upp julbordet: Mjau Julsill för katten och Doggy Julpaté för hunden.

De nya produkterna gör entré i djurmatshyllan i mitten av november, lagom till julhandlingen. Dessutom kan de nya produkterna köpas online i en skojig presentförpackning, som kan öppnas av händer eller kanske tassar! Allt för att alla i familjen ska kunna vara med och fira.

– Under julen får många några lediga dagar att spendera med nära och kära, och för dem med hund och katt är det extra roligt att ge sina älsklingar något extra gott och säsongsbetonat. Julsill och Julpaté har smaktestats av vår smakpanel i Vårgårda och de älskar den.

Djurmatproducenten Doggy AB har tillagat foder till svenska katter och hundar ända sedan 1903, och är väl medvetna om att svenska katt- och hundägare endast vill ha det bästa till sina fyrbenta vänner, inte minst till festliga högtider. Lagom till sommaren släppte Doggy AB två somriga tetror: Sommarsill och Sommarpaté, som gjorde succé bland både hussar, mattar, hundar och katter.

De nya säsongsprodukterna är förpackade i Tetra Recart®, en förpackning som håller maten fräsch, är säker att hantera, enkel att återvinna och dessutom snäll mot vår miljö. Mjau Julsill och Doggy Julpaté säljs under begränsad tid och finns i utvalda matbutiker samt säljs online på doggy.se och mjau.se från vecka 47.

/>
Till top