Recension Lindas Julbak

Allmänt, Bitte Testar, Julböcker, Sammarbeten / Permalink / 0
Duka upp med hembakade godsaker till jul! Här finns saffransbakverk, julgodis och vörtbröd, men också läckra nytillskott att skapa nya traditioner med. Vad sägs om en Rocky road-kladdkaka, hemgjord Bounty, kärleksmums med smak av pepparkaka och en snabb filmjölkslimpa med saffran? Lindas bakskola är en av Sveriges mest populära bakbloggar och här bjuder Linda på 50 favoritrecept som passar alla fikastunder i december. Som alltid med praktiska steg-för-steg-bilder som gör baket både enkelt och roligt.

Här har ni årets bästa julbok för er som är ute efter massa gott fika och godis . Lindas Julbak skriven av Linda Andersson och utgiven av  Bokförlaget Semic .  Boken finns att köpa här för 159kr

När jag fick hem den här boken för några veckor sedan blev jag helt till mig . Jag har mängder med juliga böcker hemma efter alla år som julbloggare och detta är den första boken där jag i princip varje sida säger : 
- Mmmm vad gott!
Den här måste jag göra, och den här och den här och den här!! 

Julgodis är ingen favorit hos mig, kul att göra men äter det inte . Förrän iår ! Jag ska göra och äta  Toffifee, Schweizernötsbräck, Rocky Road- Kladdkaka osv . 
Boken innehåller självklart fina fina bilder .
Denna bok ger jag utan tvekan betyg 5 av 5. 
(null)

(null)

(null)


(null)

/>
Till top