Julen hos The Body Shop

Allmänt, Julfin / Permalink / 0
Nu är det äntligen dags att presentera julens tre special edition-serier! Välj bland fräscha Rich Plum som osar plommonsorbet, fruktiga men ändå varma Juicy Pear, eller mysiga vaniljdrömmen Warm Vanilla. Alla produkter i serierna är givetvis berikade med flera härliga Community Trade-ingredienser och finns i begränsad upplaga, så säkra din favorit som tidig julklapp till dig själv eller till någon annan!
(null)

JUICY PEAR 

För första gången introducerar vi päron som en ingrediens i kroppsvårds-sortimentet. Juicy Pear är berikad med Community Trade-producerad päronextrakt från Italien, och har en sofistikerad doft av slånbär & päron – med en basnot av tonkaböna som knyter ihop doften till en fruktig och fräsch doft med en varm efterton. Passar dessutom utmärkt till både män & kvinnor!

(null)

RICH PLUM 

Julens andra special edition-doft är fräscha, blommiga Rich Plum som innehåller Community Trade-producerad plommonextrakt från Turkiet. Med noter av plommonsorbet, rosa pioner och en basnot av sensuell mysk (givetvis cruelty-free) så välkomnar vi tillbaka vår gamla goding Plum!

(null)

WARM VANILLA 

Ingen jul utan vanilj! I år innehåller vaniljserien lyxig vaniljextrakt från Madagaskar som ger en varm, mysig doft av kola och varm amber, och är dessutom blommigare än tidigare år med jasmin som toppnot. En vaniljälskares dröm helt enkelt!

(null)


/>
Till top