Jul hur lätt som helst

Allmänt, Bitte Testar, Julböcker, Sammarbeten / Permalink / 0
Idag tänkte jag skriva en recension på denna härliga bok av Jessica Frej och den är utgiven av Harper Collins Nordic  Finns  här att köpa för 198kr


"Jag minns min barndoms jular som magiska. Med enkla medel skapade mina föräldrar en glädjefylld högtid, full av kärlek och gemenskap. Jag vill att alla ska njuta av årets bästa högtid till fullo. Här samlar jag mina allra käraste julrecept som alla är riktigt enkla att laga."

Jul hur lätt som helst  fortsätter Jessica Frej visa att matlagning inte behöver vara svårt. Här hittar du 100 favoritrecept för glöggminglet, adventsmiddagen, julbordet, nyårsfesten och inte minst julbaket. Precis som i Jessicas tidigare böcker innehåller recepten få ingredienser men massor av tips och trix som hjälper dig att trolla bort både julstress och rester.

Den här boken såg jag verkligen fram emot att bläddra i direkt när jag fick syn på den på Instagram. Tyckte den kändes väldigt spännande . Och jag hade så rätt! I den här boken hittar ni det traditionella som finns i dom flesta julböcker , men ni hittar även mycket annorlunda recept som är totalt främmande för mig och min jul men som ändå låter väldigt gott . Jag har hittat flera saker som jag vill prova . Självklart fylls hela boken med vackra fina bilder .
Betyg 4 av 5 (null)


(null)

(null)
(null)

/>
Till top