Skumtomte dricka

AllmÀnt, Bitte Tipsar / Permalink / 0
🎄 Den hĂ€r produkten blev jag jĂ€tteglad nĂ€r jag fick syn pĂ„ det pressmeddelandet. ÄLSKAR! Att det inför varje jul kommer mer och mer juliga nyheter.
 

VASA Bryggeri i Sundsvall fortsÀtter traditionen med att varje Är lansera en unik lÀskedryck lagom till juletider. I Är blir smaken Gammeldags Skumtomte, med en ljusrosa nyans och distinkt smak av skumtomtar. Produkten kommer att finnas i 150 cl. Officiell lanseringsdag Àr 22/10 2018.

Gammeldags Skumtomte Ă€r en kolsyrad lĂ€skedryck med en rund och tydlig smak av skumtomtegodis och jordgubb. LĂ€skedrycken gĂ„r in under VASA Bryggeris sortiment ”Gammeldags” dĂ€r den fĂ„r sĂ€llskap av andra goda lĂ€skedrycker med anor frĂ„n förr. Just skumtomten Ă€r en folkkĂ€r konfektyrklassiker som hĂ€rstammar sĂ„ lĂ„ngt tillbaka som 1930-talet.

- Vi kan se att efterfrÄgan pÄ annan lÀskedryck Àn den tidlösa julmusten har ökat senaste Ären. DÀrför passar vi pÄ att möta efterfrÄgan och samtidigt utveckla sortimentet sÄhÀr lagom till att vintersÀsongen kör igÄng. Det kÀnns vÀldigt roligt och vi tror att den kommer uppskattas av mÄnga, sÀger Niclas Nilsson, VD pÄ VASA Bryggeri.

 
/>
Till top