Julkalendern 2017

Allmänt, Jultv / Permalink / 2
Kom på att vi inte skrivit något om årets kalender för SVT, som heter Jakten på tidskristallen.
 
Text ifrån Svt.

Jakten på tidskristallen, årets julkalender i SVT, är ett spännande och juligt sci-fi-äventyr. I de vuxna rollerna ser vi bland andra Eva Rydberg, Rikard Wolff och Kodjo Akolor.

När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. För om tiden stannar blir det ingen julafton!

Asrin, Lima och Max går på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards tråkiga matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen.

Barnen är världens sista hopp. Tiden är på väg att stanna och ta slut och de är de enda som kan färdas till universums mitt för att förhindra detta. Men resor i universum är inte så lätt som professor Styregaard trodde. Portalen de färdas i är komplex och det är extremt lätt att hamna fel. Kommer barnen att lyckas före julafton?

Årets julkalender har premiär i SVT1 och Barnkanalen 1 december 2017.

 

 
#1 - - Jul hos Linda:

Jag har tyvärr inga höga förväntningar på den här julkalendern, men jag får väl hoppas på att bli positivt överraskad :)

#2 - - Lena:

Jag brukar alltid kolla på 1:a avsnittet för att se om det är något att se.

/>
Till top