Personliga julkulor

Allmänt, Bitte Tipsar, Sammarbeten / Permalink / 1
Här ska ni få ett riktigt fint julklappstips! När jag såg dom julkulor jag fick hem ifrån Tomtensjulkulor så blev jag helt fast.
 
Det jag har beställt hem är julkulor som är personliga efter text och bilder som jag själv valt ut. Provade 2 bilder som är på mina systersöner som är tagna med en riktig kamera och på katterna som är vanliga mobilbilder. Mycket nöjd med båda alternativen.
 
Tycker det är en jättefin idé att göra en aldeles egen unik julkula att ge bort till dig själv eller till någon som man håller kär. Funkar med bilder på både barn och söta små djur, eller varför inte dekorera granen med bilder på dig själv=).  En jättefin julklapp!!
 
Dekorera din julgran med våra vackra julgranskolor med foto. Välj foto, text eller logotyp som du vill ha på kulan - beställ det nummer du vill ha och voilà, julen är sparad!
Varje julkula får sin egen ask, röd eller blå. Julkula är gjord av glas. Storlek 80x80 mm, tjocklek 20 mm.
 
Pris 105,61 kr för en kula eller: 
5eller mer 97,93Kr.
10 eller mer 92,11Kr.
15eller mer86,30Kr.  styck
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara en kvar

Jul Erica / Permalink / 0
Yes nu är snart min grabbs paketkalender färdig. Har bara julaftons paketet kvar. Håller tummarna att de min man har beställt från wisch kommer. Han har beställt massa söta saker, så hoppas på att nån hinner komma innan. 
 
Idag skickar min son sina nappar till tomten. Stora killen :-) 
 
 

Halloween

Allmänt / Permalink / 1
Såg till min skräck idag på min Facebook för ett år sedan, ett inlägg om att jag fick släcka ner hela huset på grund av att alla ungar sprang "bus eller godis" och vi hade inget hemma. Och typ så ser det ut idag med då vi trodde dom skulle springa i helgen när folk är hemma och lediga, icke! 

I veckan är jag ledig då skolan har höstlov och jag har en hel bunt flextimmar . 
Så idag i julbloggens tecken ska jag försöka fota av lite saker som måste upp på bloggen . 

Mysig bild ifrån Pinterest . 
(null)

/>
Till top