Tips på presenter

Allmänt, Julinredning, Sammarbeten / Permalink / 0
Är det någon som är som jag? som har panik hela hösten för att ni inte vet vad ni ska köpa för julkappar till era nära och kära? Då har jag lösningen på era problem, har på förfrågan av presenter.se spanat in deras utbud och hittat lite kul tips på julklappar som kan köpas på denna sida med många julklappar.
Presentbox för en Masterchef
Hur kul är det inte att få såna är boxar med massa kuliga och spännande saker att prova i julklapp.
 
Ett set för mästerkocken, denna presentförpakning innehåller massvis med godsaker, framtagna av Nicolas Vahé som utbildade sig till kock på Michelinrestaurangen Pic Valence. Presentboxen innehåller allt från högkvalitativ salt & peppar, olivolja, pesto, ett knivset som majonäs m.m. Allt i boxen är tillverkat av råvaror av högsta kvalitet, värdiga Michelinstjärnor!
 
Fotokudde
Åh vem vill inte ha en kudde på sin äskling? Eller varför inte göra en egen fotokudde på din kändiscrush?;)
 
Luta dig tillbaka och lägg huvudet på en äng av små blommor, eller vila ditt huvud på en stjärnhimmel eller kanske bredvid din partners leende ansikte. Med den här personliga fotokudden kan du själv välja hur kudden ska se ut. En fotokudde är en rolig och uppskattad present som både kan användas för att sova på den men också som en vacker prydnadskudde i soffan eller fåtöljen.
Bad gåvoset , Xmas With Love
Ytterliggare ett set men här till den som gillar att värma sig i långa bad i badkaret.
 
För den perfekta badnjutningen vid juletid: "X-mas With Love" består av åtta handgjorda badprodukter som tillverkats uteslutande av naturliga ingredienser med hög kvalitet. Tillsammans med en vacker presentförpackning är detta den perfekta, väldoftande gåvan för någon du vill skämma bort lite extra!
 
 
Cattop
Haha hur skön är inte denna presenten för katter? till er som har tröttnat på att ha katterna ivägen när ni sitter vid datorn, har nu katten här en alldeles egen dator. Detta vore en rolig julklapp till min katt därför att han ofta lägger sig på min laptop medans jag surfar och bloggar.
 
När man sitter vid datorn och helt plötsligt känner något mjukt och lurvigt på tangentbordet. Katten har ännu en gång fått för sig att tangentbordet är dess säng. Varmt och skönt samtidigt som man får uppmärksamhet tänker den nog. Men att ha en katt på tangentbordet gör det ganska svårt att använda det. Därför är en Cattop en utmärkt present till både katter och kattägare. Med denna får katten ett eget tangentbord, en låtsasskärm och fluffig mus att leka med. En present som glädjer både katt och ägare.När man sitter vid datorn och helt plötsligt känner något mjukt och lurvigt på tangentbordet. Katten har ännu en gång fått för sig att tangentbordet är dess säng. Varmt och skönt samtidigt som man får uppmärksamhet tänker den nog. Men att ha en katt på tangentbordet gör det ganska svårt att använda det. Därför är en Cattop en utmärkt present till både katter och kattägare. Med denna får katten ett eget tangentbord, en låtsasskärm och fluffig mus att leka med. En present som glädjer både katt och ägare.
 
 
Vinsmakarset med sifferbricka
Har tidigare sett brickor för provning av öl, här har ni nu brickan för att provsmaka vin.
 
Om du serverar vin på rätt sätt smakar det ännu bättre. Det här är en perfekt present för alla som gärna njuter av ett glas vin tillsammans med sina vänner. Karafferna rymmer 250 ml och medföljer gör även en vacker skifferbricka med finslipade kanter och handtag som gör serveringen enkel.Varför inte överraska vinälskaren på födelsedagen med detta vackra set?
 
 
Toalettborsten Victor
Presenten för den som har allt, en toalettborste som ser ut som en pokal.
 
Victory! Du har blivit nominerad till nästa badrumsstädning och motståndet är tufft! Men med rätt verktyg blir utmaningen en enkel match. Med toaborsten Victor blir städningsresultatet en garanterad vinst varje gång! Du kan självklart också nominera någon annan till städningen. Staty Victor är en gyllene inflyttningspresent!
/>
Till top