Då och Nu

Allmänt / Permalink / 1
Tittade tillbaks lite i bloggen till november 2012 då jag startade denna blogg, senare kom Erica in och har hjälpt till när hon haft lust.
 
Såhär såg första inlägget ut.
 
Hej skriver nu mitt första inlägg i min julblogg. Varför har jag inte kommit på tidigare att ha en julblogg?
Jag som kommer ifrån familjen där min pappa har över 100 tomtar och som tar ledigt från jobbet bara för att få upp alla tomtar.
Min ena syster som lyssnar på jullåtar varje dag ifrån Augusti och som redan kikat på Sunes Jul och Tomten är far till alla barnen.
Min andra syster som redan nu slängt upp adventsljusstaken på sitt rum.
Ja jag har en mamma och bror åxå men dom är inte riktigt lika stora julfreaks som vi andra.
 
Hemma hos mig är jag startklar. Första advent är jag redo att springa ner till fårrådet och ösa fram alla mina julgrejer. Dock sparar jag julgranen till den 23e December.
Jag är ärligt talat rädd för mig själv i år och det har gått så långt att jag även tänker Julpimpa Katten i år.
 
Med tiden kommer det dyka upp en bättre juldesign men krävs lite foto och photoshop först, eller foton och beställd design.
 
Bild ifrån första julen jag och min pojkvän bodde ihop 2009.
 
 
Kul att minnas tillbaks, bara av att se den här bilden ifrån vår första lägenhet, som vi sedan fick flytta ifrån på grund av en vattenskada. Då inlägget skrevs bodde vi i den andra lägenheten. Och idag bor jag och gubbsen i vårat egna hus=)
Men annars är det sig likt, dom jag nämde i min familj är fortfarande lika julgalna=)
 
Hur länge har ni följt bloggen?
 
 
 
#1 - - Anette - En fin jul:

Vilken härlig beskrivning av din "julgalna" familj. Jag tror att jag började läsa julbloggar lite i allmänhet runt 2012 utan att egentligen följa någon speciell så jag har säkert varit med sedan starten på ett eller annat sätt :)

/>
Till top