Bokrecension Julgodis

Allmänt, Bitte Testar, Julböcker, Sammarbeten / Permalink / 0
Här har vi nu årets första recension i temat julböcker, kommer som vanligt bli en blandning med böcker för barn i olika åldrar och kokböcker.
 
Julgodis av Lena Söderström
Utgiven av Bokförlaget Semic finns i butik nu.
125 kr hos Adlibris
 
Här kan den sötsugne hitta tiramisutryffel, chokladdoppade kolor med flingsalt, rocky road med nötter och cocktailbär, kanderade apelsinskal, vit chokladtryffel, fudge med valnötter, ljus ischoklad med rosa salt, nougatstänger, nötpraliner, chokladdoppade äpplen med salta nötter, fruktiga pops med pistagenötter, popcorn med tre olika smaker, fikon i choklad, pepparkakstryfflar, vit fudge med marshmallows, kryddiga nötter och mycket mer. Allt i enkla och tydliga recept och med magnifika och inspirerande bilder.
 
 
Den här boken gillade jag redan när jag såg att den skulle komma. Älskar omslaget då den får mig att vilja köpa den, vilja bläddra i den och att baka ( jag bakar aldrig annars bara för julbloggen).
I boken finner ni alla möjliga härliga recept, allt ifrån det vanligaste till sånt man inte sett förut.
Boken är fylld av vackra bilder på godis och det får mig vilja att provbaka allt.
 
Tycker boken är värd en 5 av 5 i betyg då den har ett bra pris, fina färger och härliga recept så vad kan man mer önska sig av en julig kokbok med massa härligt julgodis.
 
 
 
 
 
 
/>
Till top