Julig Mojito

Allmänt / Permalink / 0
Har i nuläget smakat på den där juliga mojiton som jag tidigare bloggat om och velat prova . Den var faktiskt riktigt god . En Mojito med smak av kokos och granatäpple . 
(null)

En vecka försent

Allmänt / Permalink / 0
Hello ! Nej jag har inte lagt ner bloggen för i år. Nr1 , här stänger vi inte bloggen längre utan den kommer att gå ner men jag håller koll på juliga saker under året tills det är dags att dra igång ordentligt vid augusti/ september. 
Nr2 . Jag har lidit av min årliga efter jul depression . Bara tanken på att det snart gått 1 vecka sen julafton får mig att bli ledsen . Han ju inte njuta helt , eller jo jag han njuta men tiden gick ju så fort!!! Vi hade så kul på julafton!!
Ska få upp ett inlägg men fotade inte så mycket just för att njuta av den bästa dagen .

Nu söker jag något som ska få mig på glada tankar, vad ska jag nu fokusera och se fram emot? En massa tuff träning inför Göteborgsvarvet ? Hitta en underbar resa till värmen att se fram emot?

Är det inte lustigt att snön kommer nu!! En vecka försent !? Men kul ändå för det är mysigare och ljusare, bara jag slipper all slask .
(null)

Min dag

Allmänt / Permalink / 1
Så skönt med lite ledigt ifrån bloggen och bara njuta och mysa . Idag fyller jag år! Firar inte förrän på fredag men den här lilla godingen köpte gubbsen till mig . Annars idag har jag sovit ut ordentligt , gjort rent soffan med torrschampo och sprungit 1 mil, vilket varit mitt stora mål inför Göteborgsvarvet .

(null)

/>
Till top