Nu börjar det

Är rätt kul att kolla  tillbaks i bloggen vad som hände vid den här tiden för 1 år sedan (vi har nu bloggat sen 2012)
även om sommaren fortfarande är kvar, vi kom nyss hem ifrån Gotland och jag har 1 hel vecka semester kvar så är julen inte långt borta, iaf inte för oss julbloggare och julfreaks.
 
Nu dröjer det inte länge förrän alla juliga nyheter presenteras, vilken smak har Blossa och Saturnus i år? Vad släpper Cloetta för juleskum? och vilken smak har musten ifrån Apotekarnes årsmust?
 
Vad släpper alla kedjor för roliga juliga nyheter för i år och går dom att hitta redan nu? när släptes dom förra året?, leta leta leta=)
 
Sen är ju dom personliga sakerna som ska upp som minnen, bilder, vad vi gör, Ja allt som gör bloggen lite mer personligt.
 
Med detta inlägg tänkte jag säga att nu kör vi igång Bittes Jul för i år. Kanske inte uppdatering 3 gånger om dagen just nu, men åtminstone 2 stycken i veckan minst=)
Våra instagram är som vanligt Bittes Jul eller Ericas_jul
 
Och vilka är vi som driver bloggen?. Jag Bitte som skapade bloggen och Erica som senare ville hoppa in i bloggen. Vi är 2systrar som kommer ifrån en mycket julgalen familj som värderar julen som den absolut bästa och viktigaste dagen på hela året.
 
Inför denna säsong, vad vill ni läsa,? vad gillar ni inte? vad saknar ni?
 
 

Kommentarer:

1 Julia :

Det skulle vara jätte kul om ni ville Införskaffa er en kamera. Med en bättre kamera så blir bilderna bättre och man får mer julstämning då bilderna samtidigt kommer ge en känsla! Annars har jag älskat hur du/ni har lagt upp det tidigare iår! Men något som jag skulle uppskatta är:
1. Julkalender recenseras, både tv kalendern och andra kalendrar som ni har köpt. Eller tips på olika julkalendrar.
2. Julklappstips!!! Speciellt till herrarna i familjen!
3. Tips hur man får sitt hem lite mer stämningsfullt inför julen.
4. Någon jullosta, typ när brukar vi ta fram julgranen, när bör man julpynta osv osv.
Ha det bra nu och det är bara 142 dagar av längtan till bästa dagen på året!

Kommentera här: