Ett svar

Vi såg  bland kommentarerna att någon önskade att vi använde oss av en riktig kamera när vi lägger ut bilder på bloggen.Tänkte att vi skulle ge er ett litet svar.
 
Bitte
Jag har en "riktig" kamera, en digitalkamera med wifi och min mobil, så självklart borde vi kunna få upp mer finare bilder till bloggen. Men oftast när jag julspanar eller hittar något juligt till bloggen har jag bara min mobilkamera med. Förutom när jag vet om att vi ska till ett ställe som julbord, event eller Liseberg osv. Då har jag med min systemkamera. Sen ibland hemma när jag ska fota något juligt och mysigt så kanske det inte blir så "bra" bilder för att jag helt enkelt inte är något fotoproffs=) Men annars älskar jag att ta kort och vi ska försöka stäppa upp med bättre bilder i år.
 
Erica
Jag har en kamera, som mest ligger i lådan fram till semester eller jul. Jag använder min mobil för att den alltid är med och för att jag inte hinner lägga in bilder firån kameran, in i datorn för att sen blogga. Den tiden finns inte just nu,. Men självklart håller jag med om att de blir mkt bättre känsla i bilder när det inte är något stressfotande med 2 barn vid fötterna. 
 
 Bjuder på en bild ifrån våran tripp till Slite på Gotland
 

Kommentarer:

1 Anneli Zackrisson:

Hellre bilder med mobilen än inga bilder alls!!

Kommentera här: