Elf on the shelf

Allmänt, Bitte Tipsar, Julpynt / Permalink / 0
Som jag nämnt tidigare har jag börjat beställa hem lite juliga saker ifrån Wish, då det gäller att vara tidig då frakten ofta är minst 4 veckor.
Idag landade den här lilla sötingen i min brevlåda.
En liten Elf on the shelf. Som jag tänkt ha i jul till prydnad eller för att jula till någon bild. Beställt en kille till henne också, fick bli en blå=)
 
Här har ni en direktlänk till en annons på Wish ca 50 kr

det slog mig

Jul Erica / Permalink / 0
Här om dagen slog det mig det mig att i år är 4 advent på julafton. Alltså det händer ju inte så jätteofta att de blir så.
Julen iår är ju inte så jättebra för folket som jobbar. Då de inte blir så lång ledighet. Om man nu inte jobbar i skola eller har semester då. Inga klämmisar iår inte.
 
Annars här händer inte så mkt juligt. Lyssnar på julmusik och kikar runt på nätet. Men de känns som om att man bara väntar på att de ska dra igång i butikerna och runt omkring en. Visst September står utanför och knackar på. Och med den kommer hösten och förhoppningsvis frosten. åh underbara kalla höst.
 
 

Pressbilder Maria Montazamis servis

Allmänt, Bitte Tipsar, Julinredning / Permalink / 0
Bloggade i förra veckan att jag såg att Fyrklövern släpper en julig servis ihop med Maria Montazami.
Nu har jag fått lite pressmaterial till er som vill veta och se mer bilder.
 
 
 

Fyrklövern har i ett nytt samarbete med hollywoodfrun Maria Montazami designat julservisen Christmas Moments by Maria Montazami. Bakgrunden till designsamarbetet är en kombination av Marias heminredningsintresse och hennes stora kärlek för julen.

- Jag har hämtat inspirationen till servisen från mina egna jular. Barndomsminnen av sirliga girlanger, tindrande stjärnor och snöflingor, berättar Maria Montazami.

Designidén har tolkats av illustratören Anna Handell. Resultatet är en julservis med lättsam vintagekänsla, toppad med äkta guld och en sinnlig dekor inspirerad av misteln som uppmuntrar till julkyssar.

I servisen ingår även Maria Montazamis egen kristallglaskollektion. Glas med diamantgraverad stjärndekor och ett öppet formspråk vilket förhöjer servisens exklusiva känsla. Extra julstämning skapar det ståtliga snapsglaset som Maria designat för kollektionen.

Marias mål med Christmas Moments by Maria Montazami har varit att skapa en tidlös servis av god kvalitet. Tanken är att porslinet ska kunna tas fram jul efter jul och föras vidare till kommande generationer. En servis som skapar känslan av en varm och inbjudande jul, samt ger minnen för livet! Christmas Moments finns nu till försäljning på www.fyrklovern.se.

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

/>
Till top