God Kväll

Allmänt / Permalink / 0
Vad tyckte ni nu om programmet på 5an? Jag tyckte det var helt ok, lite sådär utflippat=)
Åh hemma hos mig är det helt tvärtom. Huset brukar vara pyntat till max, iaf våningen vi bor på (vi har en stor källare som inte är pyntad och en övervåning som inte är renoverad eller möblerad än) men utomhus är det becksvart. Vi har ett litet träd där det sitter fula lampor som han som bodde innan satt i. Vi får ta tag i det och lysa upp rabatterna lite åtminstone. Har ni en superpyntad trädgård?
 
Sitter och förbereder lite inlägg inför morgondagen, ber om ursäkt om bloggen är sämre i år men utan att gå in på detaljer så mår inte jag så bra i år och är ofta väldigt trött och Erica är som ni vet vääldigt gravid=)
 
På tal om imorgon, jag hade hoppats på en "lugn" dag på Katedral och för en gångs skull få vara i serveringen och jobba som vanligt, vilket var ett tag sen. Men nu har jag blivit förflyttad så blir ett jäkla flängande. Bort till Katedral på morgonen och hämta mina kläder, sen på APT och sen till Djäkneskolan och jobba. Massa stress för att bli klara då vi har nån föreläsning och middag halv 3 i Götene. Ja just det min skjuts skulle avgå ifrån Katedral så vi får väl se hur det blir med det.
 
 

Missa inte julkampen ikväll

Allmänt / Permalink / 0

Ikväll får ni julgalna inte missa det nya programmet julkampen som går ikväll klockan 8 på kanal 5. Har faktiskt inte tagit reda på vad det handlar om då jag vill se direkt hur det är :)

Månaden slut

Jul Erica / Permalink / 0
Imorgon börjar vi på alla roliga kalendrar
 
Sonen på sin choklad kalender och paketkalender
Mannen på sin öl
Och Jag på min teakalender
 
Imorgon är de även början på månaden då lillebror ska komma. Herregud vad spännande. 
 
 
/>
Till top