Mer Glögg

Allmänt, Glöggprovning2016, Sammarbeten / Permalink / 0
Kom även ett till paket till årets Glöggprovning och det är glögger ifrån Herrljunga och Dufvenkrooks.
 
Herrljunga
Äpple och Kanel
Svart Vinbär
Blåbär
Som är smaker ifrån tidigare år som passar hela familjen.
 
 
 
Julmust ifrån Dufvenkrooks
Dufvenkrooks har tagit fram en unik och speciell halvtorr julmust som lanseras på Systembolaget i början av november. Julmusten är listad i ordinarie alkoholfria säsongssortiment och finns i närmare 200 butiker i Sverige.
Dufvenkrooks Julmust Halvtorr är mindre söt än traditionell julmust och har en balanserad smak av humle och den klassiska julmustsmaken. Den passar utmärkt till julbordet och är ett bra alternativ i stället för julölen. Dufvenkrooks Julmust Halvtorr smakar bäst i ett kupat vin- eller ölglas. Färgen är mörkbrun, nästan svart med en fyllig skumkrona.
 
 
 
 
Dufvenkrooks
Dufvenkrooks var bland de första att lansera en KRAV-certifierad och ekologisk traditionell lättvinsglögg i dagligvaruhandeln år 2014. I år relanseras den med ny design och tillsammans med en vit KRAV-certifierad och ekologisk lättvinsglögg, baserad på vitt vin och traditionella glöggsmaker.
 
Dufvenkrooks Hjortron
Dufvenkrooks Chili och Choklad
Dufvenkrooks Original Vit Ekologisk
Är en traditionell vit lättvinsglögg baserad på vitt ekologiskt vin och kryddad med traditionella glöggkryddor. Glöggen har tydliga toner av citrus som gör den frisk och är ett bra komplement till den röda lättvinsglöggen.
Dufvenkrooks Original Ekologisk
Är en röd lättvinsglögg baserad på rött ekologiskt vin och kryddad med traditionella  glöggkryddor, så som kryddnejlika, kanel och ingefära. I år relanseras den med ny design och med ett förfinat recept.
 
 
/>
Till top