Bokrecension Super-Charlie och den försvunna tomten

 
Författare Camilla Läckberg
Förlag Bonnier Carlsen
102 kr Adlibris

Super-Charlie är inte intresserad av att fira jul, han tycker att familjens firande med önskelistor, tända ljus och julmat är fånigt och han tror inte på tomten. Så när tomten i egen hög person störtar i granen i trädgården ställs Super-Charlie inför sin största utmaning hittills...

I denna sjätte del i deckardrottningen Camilla Läckbergs serie om hjälten Super-Charlie måste Charlie använda sin superstyrka, en fiffig utklädnad och sin kloka mormor för att rädda julen. Ett fartfyllt äventyr där texten och Millis Sarris detaljrika, humoristiska bilder skapar härlig julstämning.

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!
Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför går 10 kronor för varje såld bok till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

Såhär tycker jag.

För det första, bara framsidan är ju hur söt som helst! hela boken är fylld med alla härliga bilder av Millis Sarri. En söt liten julig härlig berättelse om lilla Super-Charlie som är perfekt att läsa för dina barn inför julafton.

Kommentera här: