Juligt Fynd 2

Julpynt / Permalink / 0
I förra veckan var jag inne på Guldfynd och fyndade den juliga godisskål för endast 35 kr!. Så håll ögonen öppna mina vänner för det går att göra smarta fynd innan julen drar igång.
 
 

Ett Juligt Fynd

Allmänt, Julfin / Permalink / 0
Nu på sommaren passar jag på att göra lite juliga fynd. Inför midsommar köpte jag 2 klänningar i 2 omgångar, för att slippa betala frakten på den ena hittade jag denna tröja för att komma upp i den fraktfria summan.
 
En väldigt skön tröja ifrån Estradeur med texten Bloody Mary Xmas.59kr
 

En uppdatering från mig

Allmänt / Permalink / 0
Börjat locka lite i julbloggstarmen men ändå är jag inte sugen på julen, hallå underbara älskade sommar. Men saknar jubloggen lite. Även om man är rätt slut i slutet av December då du bloggat flitigt sen i augusti.
 
Var kul att titta in på min julinstagram Bittesjul och se att det kommit massor av nya följare dom här måndarna utan uppdatering. Jättekul sen inför den säsongen.
 
När sommaren är slut ska det bli extra kul att blogga denna julen då vi nu bor i huset jag skrivet om tidigare. Har öppen spis! Och har redan nu planerat att jag ska ha en Vit gran vid den öppna spisen, den jag brukar ha, min dröm Ottawa. En grön på Övervåningen som ska vara en riktig Disneygran som är helt fullsmockad i en massa färger. En grön i källaren som kommer gå i den hederliga men ack så snygga röda kulor med silverglitter. Och självklart en utegran=)
 
 
 
/>
Till top