30 december

Allmänt / Permalink / 1
Hello har inte lagt ner julbloggen än. Har bara lidit några dar av den väntande juldeppigheten. Förra året var jag ju sjuk och kände inte av den , men i år kom den. Själva julen var jättebra och fick jättefina julklappar och åt massa god mat och umgicks med mina familjer . Men såfort vi kom hem den 25e kändes det så tomt . Det var inte förrän då jag kände den sanna sköna härliga julkänslan. Med snö ute och kallt och den fina granen. Men ja då var ju julen över. Men imorn är det party och då ska jag vara lite gladare.                                 

                              

26 december

Allmänt / Permalink / 0
Försöker inte känna efter hur det egentligen känns att julen är över. Idag blir det ingen julmat och inga julklappar . Dock ska ja ha litet kalas för Gubbsens familj då jag fyller år i morgon. Så blir tacos ikväll och tacotårta imorn. Ska försöka orka med att föra över bilderna till datorn har ju både Liseberg och jul att skriva lite om . Hm ligger just nu i sängen och värmer mig, det är kallt ute brrr , dricker lite Cola och ser ikapp Julkalendern. Fick lite panik på julafton när sista avsnittet visades och jag satt i soffan med Emil men jag såg nog inget som direkt kommer förstöras. Är på avsnitt 14 nu. Jag gillar den även om den inte är julig.                                       

Kvällen efter

Allmänt / Permalink / 0
Åh hade en jättetrevlig julafton igår. Mer om det senare . Nu sitter jag med Kissy i knät och äter kvällsmat och ser på Victorias Secret som är ett måste att se varje jul. Sen blir det mys framför en film

/>
Till top