Första tomten

Allmänt, Julinredning / Permalink / 1
Här har ni årets första inköp bland tomtar. Kunde inte motstå denna lilla söta när jag tog ett varv på stan och kikade under Skaras firande .                

1000 år

Allmänt / Permalink / 1
I helgen har lilla lilla men gamla gamla Skara haft ett stort firande av att Skarastift fyller 1000år. Inget för mig egentligen då det känns lite väl Kristet för min del. Men kul att det händer lite saker som kungligt besök och artister. Har nog aldrig sett så mycket folk i den här stan förut . Hittade lite juliga saker på marknaden, vad jag sen köpte får ni se i morn .                                                 Glögg

Allmänt / Permalink / 1
Sitter lite och funderar på vad det kommer för nyheter bland glöggen i år. Dom 2 åren vi haft bloggen har det varit riktigt roliga glöggprovningar med familjen. Speciellt förra året då hela familjen låg på bordet och tjöt av skratt , ja glöggen var inte bara rolig utan även god . Hoppas Saturnus kommer med en god nyhet i år. Förra året släpptes nyheten i början av September så hoppas det blir något liknande i år. Älskade deras Päronglögg.                    
 


/>
Till top