Nu börjar det

Allmänt / Permalink / 1
Ja! Imorn börjar det! Flera av oss julbloggare har hållit igång våra julbloggar i flera månader nu, men i morgon börjar det på riktigt ! Den första december och första advent är här . I morgon börjar julen och räkningen mot julafton har börjat.                                   

 

Mini me

Allmänt / Permalink / 0
Förra året blev jag så kär i en tomte, jag köpte den i Ullared till min pappa. Men under hela tiden fram emot julen stod han i mitt fönster och jag gillade den bara mer och mer. Blev ledsen när jag sen gav bort den och tänkte jag måste köpa en till mig själv nästa jul. Åker till Ullared i år och där fanns han inte, bara den största modellen och sen massa liknande men ingen Edvin! Hittade idag den här på Cervera, den har inte kroppen men det är iaf samma ansikte. Åh blir så glad av denna tomte , han är så söt att jag bara ler. Han är så smidig att jag kan gå runt med den i handen eller på axeln. Han heter Mini me Edvin.                                           

Julshopping

Allmänt / Permalink / 0
God morgon! Sitter just nu på en buss mot Skövde där jag ska på julshopping med familjen och morfar. Ska bli kul att se hur fint Skövde är nu då dom brukar pynta riktigt fint i stan, turistbyrån blir tex ett fint pepparkakshus. Sen ska jag även lämna in min iphone på en ev lagning. Har som tur en xperia Ray jag kan ha som ersättning så bloggningen ska inte påverkas.                                   

/>
Till top