Lördag

Allmänt / Permalink / 0
Jag har inte avslutat julbloggen än då jag vill få med min julafton och ett hejdå för denna gången. Men inte hunnit, igår fyllde jag år och idag är jag riktigt riktigt sjuk . Är superduper förkyld, har feber, ont i hela kroppen, kliar i halsen och huvudvärk. Har varit sängliggande hela dan. Så vi hörs när jag är bättre igen.     

Årets klappar

Allmänt / Permalink / 0
En bild på mina fina julklappar jag fått, är så nöjd! Om 2 dagar fyller jag år så då får jag öppna lite mer, ja jag älskar att få presenter ;).  I julklapp fick jag: Godis, en hemlig hm resa? Av min pojkvän( får fortsättningen när jag fyller år, dvd box med DHW och Melrose Place, mascara och presentkort på Make up store, en lila fleece, presentkort på Lindex, En stor tomte, Prydnad med tomte och snögubbe, En bodybutter ifrån Body Shop, skor, matberedare, Victorias Secret parfym, en söt liten julmugg och servetter och ett kort på en blivande jumbomugg ifrån Jellybean.                                                  

God morgon

Allmänt / Permalink / 0
Vad sorgligt det känns nu och snart är det dags att låta den här bloggen sova igen . Men inte riktigt än. Sitter i soffan hos mina päron och är riktigt trött. Ätit en fin julefrukost bestående av cola och en tallrik från gottebordet. Snart går jag på julbordet igen och min älskling kommer.                                                  

/>
Till top